Продават разработени заведения и магазини в Кючука
Published on 18.02.2018Ако си търсите вече разработен бизнес в Пловдив, който да поемете заедно с клиентелата, то квартал "Кючук Париж" е вашето място. Поне така излиза от обявите в интернет. Напоследък в града под тепетата навлиза все повече практиката на собственици на фирми да ги преотстъпват, вместо да ги закриват и да разпродават на парче оборудване и имоти. Да си купиш готов бизнес на Запад отдавна не е новост, но в България тепърва концепцията се развива. В този смисъл най-напредничави явно са бизнесмените южно от жп линиите в града. 
В сайт за малки обяви, пък и на няколко дървета наоколо са позиционирани обяви за закусвалня, заведение за бързо хранене и магазин. Първият обект представлява разработен обект, намиращ на кръстовището на ул. "Даме Груев" с бул. “Македония”. Оборудван е със скара, фритюрници, фризери, хладилници, витрина, два климатика. Собствениците посочват, че има всички разрешителни от Агенцията по безопасност на храните и от община Пловдив. Навесът към павилиона е 100 кв. м. Към него вървят и 10 маси с 40 стола. В текста е посочено, че токът е трифазен - годен за промишлена употреба, а наемът, който се плаща към общината на месец, е 800 лв. Новите собственици трябва да си открият фирма и да заплатят на старите за преотстъпването 30 000 лева.

Продава се разработен бизнес - ново заведение за бързо хранене - кв."Кючук Париж", гласи следващата обява. То се намира на ул."Скопие" до паркинга на НАП. В обекта се произвеждат пици, фрешове и салати. Заведението е разработено, с постоянна клиентела и функционира от май 2016 година.

Продава се заедно със сградата -  25 кв. м застроена площ, външен навес с метална конструкция - 38 кв.м, и цялото оборудване. Всички уреди са все още в гаранция. Това са 5 хладилника, тестобъркачка, две фурни, аспирация, две машини за фреш и инверторен климатик. Заедно с тях вървят и маси и пейки за 36 места.

Заведението е построено на общинско място, има дългосрочен договор с общината и всички необходими разрешителни за работа. Наемът на сградата е 242 лв., като се плащат и 93 лв. тротоарно право. Заведението се продава за 45 000 лева.

Магазинът, който също е на тезгяха, се намира на бул. "Македония". Той е представен като добра дългосрочна инвестиция, защото не се продава самият бизнес, а помещението и с него правото на отдаване. Собственикът е посочил, че има дългогодишен сериозен наемател. Цената е 23 500 евро.
Покажи всички


Copyright © 2015 PromoMall. Всички права запазени.
Защита на данни