Жени Калканджиева заформи скандал с конкурентна модна агенция
Published on 18.10.2018

"Мис България" 1995 година - Евгения Калканджиева се изказа доста остро в социалните мрежи по повод участието на модела Розмари Тишер в риалити формата Vip Brother. Шефката модна агенция "Визаж" се оказа искрено възмутена от модела на конкурентната модна агенция "Ивет Фешън". Според бившата четвърта най-красива в света Розмари е "германска селянка". Ето какво написа тя във фейсбук:
"Аз познавам много манекенки...
ама многоооо...
Но, по-глупава от Розмари,
никога не съм срещала през целият ми професионален и житейски път.
Не съм лоша, но тъпотията не мога да я разбера...
Благодаря на всичките ми момичета, че не са като нея...
Съжалявам, че не мога да вляза и да оскубя ташаците на този фитнес-лайнар.
Или да я оскубя за косата тази германска селянка, която май си има приятел в Германия.
Ивет Фешън, да се самосезират и да спрът да уронват престижа на моделите или да започнат да се грижат за тях."

Oт агенцията на Ивет Григорова - "Ивет Фешън" - не се поколебаха да отговорят на реакция на Калканджиева и да защитят Розмари. Те разпространиха официално писмо до медиите:
"На първо място "Ивет фешън" е агенция с 25 годишна история. 25 години, в които сме работили изключително за чистия имидж на професията "модел" и вярваме, че сме успели, съдейки по доверието на нашите модели, клиенти и партньори. Политиката ни на работа изисква уважение към личният живот и пространство на моделите ни. За нас той е неприкосновен, освен, ако не накърнява името и имиджа на агенцията.
В конкретния случай твърдо стоим зад нашия модел Розмари, тъй като представянето и в предаването не засяга по негативен начин въпросният имидж. Г-ца Тишер е пълнолетен, зрял човек и има своите представи за морал и приличие, и ние вярваме, че напълно осъзнава и стои зад действията си. Какви са отношенията и с нейния приятел никой от нас не знае. Какво чувство я ръководи в момента в Къщата също. Смятаме за редно да уважим правото и на личен избор. Няма да си позволим да участваме в махленския скандал, който се спретна, защото това категорично не отговаря на нивото на "Ивет фешън".
В момента всички сили на агенцията са насочени към реализирането на новия ни календар за 2019г. Това ще е осемнадесетото му поредно издание, а традиционно премиерата му в края на годината ще се превърне в едно от емблематичните модни събития на България."
Розмари Tишер, която в момента е в къщата на Vip Brother, e от смесен брак - баща и е германец, а майка й е от Казанлък. Снимала е в Лондон, Дубай, Маями и Кейптаун. Участвала е в дефилета в седмицата на модата в Милано и в Берлин, но по думите й не смята, че е типичен модел, защото "няма типичната фигура", смята че "изглежда по-женствена и обича да яде от всичко".Покажи всички


Copyright © 2015 PromoMall. Pulsix Design Всички права запазени.
Защита на данни