Тоалетът на Маркъл предизвика еуфория
Published on 18.10.2018


Появата на Меган Маркъл не спира да предизвиква вълнение сред обществото. Ето че бременната съпруга на принц Хари е на визита в Австралия със съпруга си и всяка крачка на кралското семейство се следи отблизо.

Новият тоалет на някогашната звезда от сериала „Костюмари“ очаквано пак бе обсъден и се превърна в хит, предаде OK Magazine.

Следващата стъпка на семейството в австралийското им турне е град Мелбърн. Съпрузите бяха посрещнати топло от многобройна публика, а Меган получи много цветя и още подаръци за бебето.

Тя носеше бежов тренчкот на австралийския дизайнер Мартин Грант, синя рокля на местната модна звезда Дион Лий и дамска чанта на „Гучи“. Дете подари на бившата актриса огърлица от боядисани нудли, сътворена от него.

Херцозите на Съсекс трябва да се завърнат в края на седмицата отново в Сидни, където в пристанището на града принц Хари ще вдигне знамето за откриването на основаните от него игри „Инвиктус“.

Според съобщение на представител на двореца Кенсингтън, съпругата на принц Хари ще роди бебе през пролетта на 2019 г., но бременността ѝ няма да попречи на нейния график.Снимка: ReutersПокажи всички


Copyright © 2015 PromoMall. Pulsix Design Всички права запазени.
Защита на данни