Ето я марката, която прави дрехи в един размер
Published on 19.10.2018Chez Dede е уютен бутик в Рим, чийто най-популярен продукт са големите, удобни и вечни като модел чанти от лен и кожа. Собственост е на съпрузите Дариа Рейна и Андреа Ферола, които го откриват преди години след дългогодишна работа в консултантската им агенция.

Освен чанти, бутикът предлага и други стилни аксесоари и сувенири като портфейли, шалове, лампи. Последната добавка към тях е собствена линия дрехи.

Снимка 384414
Източник: Daria Reina/Chez Dédé

При нея обаче има нещо необичайно - няма как да влезем в Chez Dede и да кажем: "Мога ли да пробват тази риза, размер 38." Защото размери при тях няма...

Снимка 384416
Източник: Daria Reina/Chez Dédé

"Да нямаш етикет с надпис XXL на полата си е толкова освобождаващо, истинска революция", казва Рейна,пише Lifestyle.bg. Дрехите могат да се носят от дами с размери между 36 и 46 италианска номерация.

Снимка 384415
Източник: Daria Reina/Chez Dédé

Колекцията се състои от две поли тип "прегърни ме", като по-дългата става и на рокля, както и от две ризи. Разнообразието идва от различните десени. С платовете не е направен компромис - качествен и специално подбран памук.

Снимка 384417
Източник: Daria Reina/Chez Dédé

Така дрехите от "семейството" на Chez Dede запазват традицията - те са различни, неподвластни на тенденциите, позволяват носене по различни начини и винаги са актуални.
Покажи всички


Copyright © 2015 PromoMall. Pulsix Design Всички права запазени.
Защита на данни