6 изгодни модни находки до 60 лв., които ще направят пролетта ти по-цветна и стилна
Published on 14.05.2019


Колкото и любимо време от годината да е пролетта, не липсват неща, които отвреме-навреме ни пречат да се насладим на сезона: било то пролетна умора или лошо време, напук на очакванията ни.

Edna добра покупка обаче винаги е добра идея за подобряване на настроението!

Затова съм ти подготвила няколко модни находки, които са не само красиви, но и на много добри цени, за да не пострада излишно портмонето ти. Приятно разглеждане и пазаруване!

Бяла тeниска Galla jewelry с щампа сладолед (14, 90 лв.*)

Fashion Days Fashion Days

ПАЗАРУВАЙ ТУК >>>

Бялата тениска е сред най-добрите приятелки от гардероба, които можеш да имаш през топлите дни. А когато е с подобна красива щампа, направо си плаче да я носиш не само заради удобството, но и погледите, които ще отиват натам. Ако усещаш лека ирония заради цветята вместо топки сладолед, сръчкай съвестта си, като си купиш след това и двете – заслужаваш ги!

Комплект бижута Kristin Fashion & Accessories Austrian Crystal, от 3 части (29, 00 лв.*)

Fashion Days Fashion Days

ПАЗАРУВАЙ ТУК >>>

Време е да замениш големите бижута около яката и върху пуловерите с нещо по-деликатно, което само́ ще привлича внимание с блясъка си. Този комплект бижута от 3 части с кристали и сребърно покритие е изключително изгоден и подходящ не само за деловия ти стил в офиса, но и за лекота и повече свободно движение през останалото време.

Раница David Jones 5702-408 (59, 99 лв.*)

Fashion Days Fashion Days

ПАЗАРУВАЙ ТУК >>>

Тази раница от еко кожа според мен уцелва баланса между класика и модерност заради черния цвят, комбиниран с бродерия на цветя. Ако си сред хората, които не могат да се разделят с любимото черно, но искат да внесат малко свежест, няма по-подходящ избор.

Чадър Galleria Summer Daisy (60, 00 лв.*)

Fashion Days Fashion Days

ПАЗАРУВАЙ ТУК >>>

Въпреки нетърпението вече да облечем любимите си тениски и рокли, времето напоследък не е на наша страна. Не е задължително обаче изненадата да е неприятна, особено ако носиш този чадър с маргаритка, който носи настроение. А и нали всички сме цветя, които имаме нужда от грижа (в случая – поглезване с покупка) и поливане, за да цъфтим?

Шал Pavlovo Posad “Fairy Dance” (52,25 лв.*)

Fashion Days Fashion Days

ПАЗАРУВАЙ ТУК >>>

Както вече казаха, тази пролет е добра в поднасянето на изненади, затова бъди подготвена да се сгушиш в нежната прегръдка на шал като този. Комбинирай с едноцветна блуза, за да го превърнеш в акцента на визията си.

Лента за глава HatYou SE0634 (11, 99 лв.*)

Fashion Days Fashion Days  

ПАЗАРУВАЙ ТУК >>>

Когато не ти се носи шапка, но искаш да разнообразиш външния си вид, лентата за глава е чудесен избор. Можеш да избереш между няколко разноцветности, които да носиш с удоволствие и през лятото за небрежна елегантност с нотка бохемски шик.

* За улеснение те информирам, че цените и продуктите в наличност са актуални към датата на публикуване на тази статия. Edna.bg може да спечели процент от приходите след продажбата на продуктите.



Покажи всички


Copyright © 2015 PromoMall. Pulsix Design Всички права запазени.
Защита на данни