Модна фиеста в Албена започва с Орлин Горанов
Published on 10.06.2019


Модна фиеста, която ще се проведе в Албена от 12 до 16 юни, ще стартира с презентация на книгата на Орлин Горанов "Да започнем отначало". Обичаният изпълнител повдига за феновете и читателите завесата на личния и професионалния си живот, за да преживеят отново с него най-големите му успехи.

Илюстрираната автобиография на естрадния и оперен певец е написана в съавторство с Веселина Паскова. Тази книга не е равносметка или огледало на повратна точка. А е разказ за пътуването към щастието и благодарността, че съществуваме и имаме възможността да посрещаме и изпращаме деня, че сме дарени със сетива и сърца да чувстваме.

Такива са всички участници и гости на 19-ото издание на Модна фиеста Албена. Дизайнери, журналисти, певци, актьори, професионални фризьори, гримьори и ученици идват, за да покажат какво могат.

Няма такова място, където архитектурата е толкова впечатляваща, морето толкова чисто, а природата е по-красива от френската Ривиера. Тази Албена ви каня да посетите. 19 години правя това събитие и смятам, че тук са се променили съдби и ще продължат да го правят в положителна посока. Оттук е тръгнал професионалният път на не една телевизионна водеща, певица, че дори и на хора, посветили се на политиката. Но всеки е орисан да е някакъв. Най-важното е да бъдем добри хора и да се радваме на моментите, когато сме заедно, убедена е организаторката Мариана Аршева.Покажи всички


Copyright © 2015 PromoMall. Pulsix Design Всички права запазени.
Защита на данни