Красавица остана без дрехи и показа грозната истина за женското тяло и раждането
Published on 11.06.2019

28-годишната красавица Хана работи като акушерка в Австралия. В свободното си време младата жена се занимава с блога си в Инстаграм, в който разказва за трудностите на майчинството.

В един от последните си постове русокосата хубавица споделя с последователите си радостна вест. Блогърката разкрива, че семейството й се е увеличило с още един член и поства своя гола снимка, направена 24 часа след раждането, съобщава „Метро”.

16 смели майки показаха брутално честни СНИМКИ (18+) за това как изглеждат телата им след раждането

Младата жена отбелязва, че не желае да показва единствено красивата страна на бременността. За разлика от другите блогърки и световни знаменитости с милиони последователи, които не спират да се хвалят как бързо са успели да възвърнат предишната си форма.Хана заявява, че не смята да бърза с връщането в залата, защото иска да насочи цялото си внимание върху семейството.Искреността на австралийката успя да трогне последователите й. Над 80 000 потребители са харесали снимките й.„Искам да съм искрена с вас, доколкото е възможно, и да ви покажа какво се е случило с тялото ми след раждането.Уморена, пребледняла и все още чувстваща болка... Но пък се гордея със себе си страшно много”, отбелязва Хана.

Превод: БЛИЦ
 Покажи всички


Copyright © 2015 PromoMall. Pulsix Design Всички права запазени.
Защита на данни