Строен модел до пищни разлюти социалните мрежи
Published on 18.07.2019


Модната марка  In The Style покани стройно момиче да стане лице на бодипозитивна кампания и с това предизвика гнева на мнозина в социалните мрежи.

Главната героиня в снимките бе блогърката Чеси Кинг. Заедно с нея във фотосесията са взели участие още седем момичета с пищни форми.

Последователите в социалните мрежи на In The Style се разлютили, защото в кампанията, пропагандираща уважение към всяко женско тяло, в центъра стои стройната Кинг. 

„Това е едно от най-абсурдните неща, които съм виждала. Серията е посветена на любовта към собственото тяло, а я рекламират  със строен човек. Добре, да допуснем, че аз съм уверена в себе си. И какво?“, отбелязва един от коментарите.

„Могат ли слабите хора да са неуверени в телата си? Да. Имат ли полза от разговори за бодипозитивизъм, когато се обсъждат и другите тела? Не“, заявява друга.

„А къде са дебелите модели? Смея се. Прелиствам страницата и виждам все едни и същи еднотипни тела“, отбелязва следващ недоволен от кампанията.

Основателят на марката Адам Фрисби обяснил, че Чеси Кинг е избрана в проекта неслучайно. По думите му, момичето е не само активист в бодипозитивизма, но и обича смело да показва истинското си тяло заедно с неговите недостатъци в социалните мрежи.

Самата блогърка също реагира на негативните коментари. Тя поставила колаж, в който тя е на стара снимка, на която позира в бански и съвременна снимка с мазнини по тялото. „Никой не знае твоята история, твоята връзка с тялото ти, ако сами не сте живели живота си в собствената си кожа“, пише под колажа.

 
View this post on Instagram
A post shared by In The Style (@inthestyle) on Jul 17, 2019 at 10:14am PDT

Снимка: InstagramПокажи всички


Copyright © 2015 PromoMall. Pulsix Design Всички права запазени.
Защита на данни