Първо в BulNews! Lidl затваря един от магазините си във Враца, вижте защо
Published on 18.07.2019

През следващата седмица веригата Lidl ще затвори един от двата си магазина във Враца, съобщиха от компанията.
Това е част от серията от обновявания за осигуряване на допълнителни удобства при пазаруването на клиентите в обекта, който се намира на ул. „Стоян Даскалов“ №3.
Магазинът в ж.к. „Сениче“ ще бъде затворен за посетители във вторник и сряда следващата седмица /23 и 24 юли/ и ще отвори отново в четвъртък /25 юли/. За всички клиенти на този обект веригата е подготвила и специален подарък – за всяка покупка тази събота /20 юли/ те ще получат талон за 5% отстъпка. Талоните ще важат еднократно на 23 и 24 юли за покупки в другия обект на веригата, намиращ се на ул. „Васил Кънчов“ №21 /до Автогарата/.
Промените имат за цел да осигурят по-добро потребителско изживяване за клиентите, като направят пазаруването още по-удобно и лесно. Предлагайки разнообразна гама от продукти с оптимално съотношение качество-цена, съчетана с новата по-лесна и по-удобна подредба на магазините, „Лидл България“ помага на клиентите си да пестят средства и време при осигуряването на качествени продукти за своето семейство. Основните акценти при реновирането на обектите са по-модерна визия, повече простор и комфорт за клиентите и служителите, както и използването на най-съвременна техника и оборудване. Едно от улесненията, например, е извеждането на традиционно силни стокови категории в предната част на магазина - така Мениджър Свежест ще посрещне клиентите с разнообразие от качествени плодове и зеленчуци редом с вкусния хляб „От фурната на Lidl“ и прясното месо.
Чрез обновяването на магазините си компанията цели да предостави удобно и функционално разположение на обектите, в които потребителите да пазаруват бързо и лесно любимите си продукти.Покажи всички


Copyright © 2015 PromoMall. Pulsix Design Всички права запазени.
Защита на данни