Емили Ратайковски и необръснатите подмишници
Published on 12.08.2019


„Не казвам, че всяка от нас трябва да не се бръсне, за да бъде секси“. Това заявява Емили Ратайковски пред Harper’s Bazaar. Списанието публикува откровенията на модела в най-новия си брой. 

„Опитвам се да покажа, че жените трябва да имаме възможност да избираме как да представяме себе си и какво да носим – независимо дали е с бурка, или с бикини“, споделя красавицата, която се е снимала с обрасли мишници и черно бельо за изданието. 

Ратайковски сподели провокативния кадър в Instagram, придружен от цитата: „Дайте възможността на жените да бъдат такива, каквито искат да бъдат и толкова многостранни, колкото могат“. 

По думите на модела, жената трябва да има право на избор – как да се облича, дали да се бръсне или не, какво да публикува в социалните мрежи. 

Емили посочва, че от малка се смята за активистка и защитничка правата на жените. 

„Когато бях арестувана, в медиите се коментира не фактът, че съм протестирала, а това, че не носех сутиен под потника си. Не можех да повярвам, че жените, които стояха рамо до рамо с мен на протеста, предпочетоха да критикуват избора ми за облекло тогава“, пише Ратайковски.

Според звездата, тя обича да изразява сексуалността си чрез хубаво бельо, грим. По думите ѝ, тя се чувства еднакво секси както епилирана, така и с наболи косми.  
Вижте тази публикация в Instagram.
“Give women the opportunity to be whatever they want and as multifaceted as they can be.” I wrote an essay for @harpersbazaarus about the importance of women’s right to choose (how she dresses, what she posts, if she decides to shave or not) no matter what influences have shaped the way she presents herself. Do your thing ladies, whatever it might be. Link in bio.

Публикация, споделена от Emily Ratajkowski (@emrata) на Авг 8, 2019 в 8:32 PDTПокажи всички


Copyright © 2015 PromoMall. Pulsix Design Всички права запазени.
Защита на данни