Нова мода: Вулгарни дрехи, разголващи гърдите на жените, вбесиха мрежата СНИМКИ
Published on 10.09.2019

Жилетка, която се появи в асортимента на американския онлайн търговец на дребно Fashion Nova, възмути купувачите с прекалената си  откровеност. Те изразиха оплакванията си в коментарите под Instagram публикацията на марката, в която моделка демонстрира новото предложение.

На рекламната фотография в социалната мрежа момичето позира в дрехата с дълги ръкави в цвят бордо, която трябва да се затваря отпред с помощта на сребърна верижка. Стилистите от Fashion Nova, обаче, не са стегнали верижката и са оставили дълбоко деколте, разкриващо голяма част от гърдите.Последователите на марката не одобриха вулгарната кройка на жилетката и се съмняват, че тя като цяло е подходяща за носене. "В нея бих се страхувала дори да се раздвижа", написа една от тях в коментарите към снимката. „Как човек може да се стопли в това?“, пита втора потребителка в интернет. „Обезателно ще отида на църква с нея“, пише иронично клиентка. "Може би тя го е обърнала? - предполага пък друга жена.

През юли Fashion Nova вече беше изправена пред подобна ситуация. Тогава марката пусна изключително изрязан бански костюм с черни и оранжеви тигров шарки.Превод и редакция: БЛИЦ

   Покажи всички


Copyright © 2015 PromoMall. Pulsix Design Всички права запазени.
Защита на данни