Ашли Греъм остана без дрехи
Published on 09.10.2019


Славата на Ашли Греъм винаги се е дължала най-вече на факта, че тя не се срамува от тялото и от това да го демонстрира такова, каквото е - далеч от перфектните мерки. Като един от първите известни plus-size модели сме я виждали облечена с какво ли не.

Откакто спря да крие бременността си обаче, Греъм е по-провокативна от всякога. И не говорим само за изрязаните и прилепнали рокли, които избира за червения килим.

В профила й в Instagram намираме не една и две снимки на формите й в близък план. Въпреки че никога не е била слабичка, бременността се оказа изпитание и за нея, както и за начина, по който възприема себе си.

Вижте тази публикация в Instagram.
Публикация, споделена от A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) на Сеп 15, 2019 в 11:11 PDT

Ашли не крие, че й е трудно да се приеме с всички тези килограми отгоре, както и фактът, че коремът й за пръв път е по-напред от гърдите й, шеговито пояснява тяло. Но огромната подкрепа, която получава от своите фенове, й помагат в тези месеци на очакване да стане майка. 

Последната публикация на модела в Instagram отново предизвика много коментари, защото на нея виждаме Греъм без никакви дрехи. Тя снима тялото си отблизо и пояснява, че с всеки следващ ден стана "все по-голяма и по-голяма".
Ашли Греъм, бременността и секси тоалетите й
Ашли Греъм - колкото по-бременна, толкова по-секси

Коремче на показ

А краткото клипче събра близо три милиона гледания за ден, както и хиляди окуражителни коментари, че сега изглежда по-добре от всякога. Със сигурност Ашли и този път успя да накара много жени да се чувстват комфортно в кожата си.

Вижте тази публикация в Instagram.
Публикация, споделена от A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) на Окт 7, 2019 в 7:05 PDTПокажи всички


Copyright © 2015 PromoMall. Pulsix Design Всички права запазени.
Защита на данни