Община Плевен проверява спазват ли се часовете за пазаруване на възрастните хора
Published on 24.03.2020


Община Плевен проверява спазва ли се заповедта на министъра на здравеопазването гражданите над 60 години да пазаруват в интервала 08.30 - 10.30 ч., съобщиха от пресцентъра.

Служители на Дирекция "Обществен ред и сигурност" обхождат големите търговски обекти за хранителни стоки. Сериозни нарушения не са констатирани, клиентите са малко.

Затягат мощно извънредните мерки

Вчера се е стигнало до намеса на полицейски служители в търговски обект при отказ на възрастни хора да спазват дистанция от метър и половина помежду си като част от задължителните противоепидемични мерки, допълват от пресцентъра.
Всичко по темата: Епидемията коронавирус (COVID-19) 2190 МРРБ стартира процедурата за покупка на два медицински хеликоптера МРРБ стартира процедурата за покупка на два медицински хеликоптера Гърците трябва да пускат SMS,  за да излязат от дома си Гърците трябва да пускат SMS, за да излязат от дома си
Повече за Коронавирус
corona най-ново: Вижте последните новини лесни стъпки: Как да се предпазим? просто ръководство: Какви са симптомите? eпидемия: Коронавирус в БългарияПокажи всички


Copyright © 2015 PromoMall. Pulsix Design Всички права запазени.
Защита на данни