Енергийните фирми в Гърция с отстъпки заради COVID 19
Published on 24.03.2020


Пазарът на електроенергия в Гърция се опитва да изрази солидарност с компании и лица, страдащи от последиците от коронавирусната епидемия, пише в. "Катимерини".

Public Power Corporation и Elpedison обявиха мерки в опит да улеснят живота на своите клиенти и взимайки под внимание призива на министъра на енергетиката Костис Хадзидакис, съобщава БГНЕС.

В събота Elpedison обяви 5% отстъпка за своите клиенти поне през следващия месец; тази мярка може да бъде разширена в зависимост от развитието, заявиха служители на компанията.

След това в понеделник Public Power Corporation заяви, че от четвъртък и през следващите три месеца ще се откаже от фиксираните такси за клиенти на ниско напрежение и ще предостави 8% отстъпка за хора на възраст над 70 години или със сериозни медицински проблеми и още 8 процента отстъпка за потребители на ниско напрежение с консумация над 2000 киловатчаса за период от четири месеца, така че да не им се налага да плащат допълнително за времето, което прекарват у дома. Освен това PPC предлага на своите клиенти с електронна сметка отстъпка от 5 евро стимул за онлайн плащания.
 
По публикацията работи: Петя СлавоваПокажи всички


Copyright © 2015 PromoMall. Pulsix Design Всички права запазени.
Защита на данни