Клубовете от Премиър лийг обмислят 50-процентно намаление на заплатите
Published on 25.03.2020

Намаляване наполовина на заплатите на играчите обмислят клубовете от английската Премиър лийг заради пандемията от коронавирус, информира The Telegraph.
Звездите на Левски се отказват от огромна сума в полза на клуба Подобно решение не може да бъде взето еднолично и затова ще се наложат преговори с профсъюза на играчите, за да бъдат убедени. В момента футболът на Острова е спрян и не генерира приходи.
"За нас е важно играчите да осъзнаят защо се налага това. Трябва да бъдем рамо до рамо в тази ситуация", казва  ръководител на клуб пред изданието.
Борбата на спорта с Covid-19 (новините на живо към 23:00) Въпросът за намаляването на заплатите ще бъде обсъждан най-вероятно на 3 април, когато е насрочена следващата видеоконферетна връзка между клубовете от Премиър лийг. Датата 3 април не е избрана случайно, тъй като на 4-и изтича първоначално наложената пауза в шампионата, като новото отлагане е до май.
Кирил Домусчиев: Вече съм здрав! По последни данни броят на заразените с коронавирус по света е над 404 020. Смъртните случаи са най-малко 18 259. Страните, в които бяха регистрирани най-много смъртни случаи през последните 24 часа, са Италия със 743 нови смъртни случая, Испания с 514 и Франция с 240.Покажи всички


Copyright © 2015 PromoMall. Pulsix Design Всички права запазени.
Защита на данни