Ден 22: “Мръсните дрехи на Борисов”
Published on 30.07.2020


По инициатива на националния младежки клуб на ДСБ 22-ият ден на антиправителствените протести с искане за оставки на премиера и главния прокурор започна с опъване на простор с “мръсните дрехи на простора”, представящ 14 публикации от различни медии, с които протестиращите припомнят някои от изказванията на Борисов.

Инициаторите казаха, че се опитват да представят Борисов такъв, какъвто е бил в различните фази от кариерата си чрез статии, интервюта, изказвания, приятни и неприятни случки.

"Изкарването на мръсните дрехи на простора е неминуемо, особено ако искаме някога да имаме чисто бъдеще. И ако искаме да имаме политическа класа, която да носи отговорност – не само пред избирателите, но и пред своите собствени думи, изричани през годините. Повечето изречения в тази изложба са съобщителни, но зад тях прозират огромни въпроси. Въпроси, които поне в тази медийна среда няма кой да зададе. Затова ще го направим ние”, казаха те, цитирани от БГНЕС.

След това протестиращите се събраха пред сградата на Министерския съвет и хвърляха по нея сурови яйца и домати, скандирайки "Оставка".

Кам началото на днешния протест Орлов мост бе затворен вече повече от 20 часа. Още вчера протестиращите опънаха там палатки и обявиха, че ще седят под сянката на орлите докато не се изпълнят исканията им.Покажи всички
В момента няма актуални промоции! Опитайте отново утре!

Copyright © 2015 PromoMall. Pulsix Design Всички права запазени.
Защита на данни