Amazon стартира празничния шопинг по-рано от обичайно
Published on 17.10.2020


По-малко от 48 след края на ежегодния си Prime Day електронният магазин Amazon превключи на празнична вълна, лансирайки популярното събитие с големи намаления Holiday Dash.

По този начин компанията вероятно ще помогне за избягването на големи струпвания пред физическите обекти в САЩ за Черния петък в края на месец ноември. Предложенията за пазаруване са в редица категории, включително електроника, мода, детски играчки и стоки за дома, пише CNBC.

Само преди дни, в сряда, приключи Prime Day, който даде тласък на търговците, генерирайки 3.5 млрд. долара продажби за малкия и средния бизнес. Заради пандемията от новия коронавирус събитието бе отменено от средата на юли за този октомври, което предизвика промени в цялата индустрия за търговия на дребно, принуждавайки конкурентите Walmart, Target и Best Buy да пуснат допълнителни отстъпки и да изтеглят сезона на празничните пазарувания с цял месец.

За да компенсира ранния старт на коледния шопинг, Amazon удължи срока за връщане на покупки до 31 януари 2021 година.Покажи всички
В момента няма актуални промоции! Опитайте отново утре!

Copyright © 2015 PromoMall. Pulsix Design Всички права запазени.
Защита на данни