Модни идеи как да носим ботуши?
Published on 26.10.2020


Носете ботуши до коляното над панталоните си от деним или гащеризоните или свободните панталони Носете ботуши до коляното над панталоните си от деним или гащеризоните или свободните панталони

Равни или с високи токчета, високи или ниски, свободни или плътно прилепнали, ежедневни или вечерни, ботушите са един от любимите ни видове обувки, но трябва внимателно да ги съчетавате с вашите тоалети. Нека разгледаме някои основни видове:

Ботуши с висок ток до коляното

Ботушите на висок ток излъчват чувственост, независимо дали дизайнът им е елегантен, класически или по смел. Носете ги с чифт дънки, прибрани в ботушите или с любимите си панталони. През нощта ги съчетайте със супер женствена рокля.

Можете да изберете от дебел ток и да ги комбинирате с дълга пола или рокля и дълго палто. Така ще изглеждате просто страхотно!

Нашите ботуши ви придружават по всяко време на деня.  Носете ботуши до коляното с рокля или пола, която покрива или по-дълго за перфектен външен вид! Нашите ботуши ви придружават по всяко време на деня.  Носете ботуши до коляното с рокля или пола, която покрива или по-дълго за перфектен външен вид!

Ниски ботуши до коляното

Ботушите с равна подметка до коленете са последната дума в модата. Подходящи са главно за сутрешните ви изяви и за ежедневието. Още по-добре е да са в ярък цвят животински принт (например змия или питон)! Ботушите без токчета са идеални, ако ги комбинирате с пола и поло или обикновена вълнена рокля. Равните напомнят на стила от 60-те.

Правите ботуши са много практични за ежедневните ни разходки или на екскурзия Правите ботуши са много практични за ежедневните ни разходки или на екскурзия

Ботуши до глезена

Такива ботуши доминират на модните подиуми и се предлагат в различни дизайни. Носете ботуши за езда, кубинки, челси, Ugg ботуши и други. Те са отличен избор за панталони от деним, гащеризони и свободни панталони.

Ботуши над коляното


Ботушите над коляното перфектно изразяват стила на женствеността и романтичния дух. Вдъхновени от Викторианската епоха, те са на върха на тенденциите през последните две десетилетия. Широките поли и ефирните рокли в комбинация с кожени или велурени ботуши над коляното напомнят Викторианския стил и носят въздух на носталгия, но и изразяват самоувереност.

Ботуши за вечер


За вашите вечерни поводи, изберете на висок ток. Те могат да бъдат с животински или друг оригинален принт. Комбинирайте ги с рокля с драперия или коприна. Дължината до коляното им придава съвременна привлекателност на вашия вечерен стил. Луксозните дизайни, материали и детайли са за предпочитане, както и изисканите токчета. Вечерната визия с блестящи кожени или лакирани ботуши изглежда наистина впечатляваща. Комбинирайте ги с елегантни мини или миди поли и рокли.
По публикацията работи:Покажи всички
В момента няма актуални промоции! Опитайте отново утре!

Copyright © 2015 PromoMall. Pulsix Design Всички права запазени.
Защита на данни