Новата визия на Дара – вдъхновение за пролет/лято 2021
Published on 08.04.2021


Дори и да стоим повече вкъщи и да не ходим по партита, не означава, че трябва да неглижираме стила си. Време е за нова прическа, за експерименти с маникюра, дрехите и аксесоарите за новия сезон. Това ни напомня певицата Дара, чиито последни снимки са истинско вдъхновение. Само с един кадър тя разкрива какво ще е актуално за пролет/лято 2021.
„Чувствам себе си с някакво готино изкуство отзад“, написа тя, правейки си селфи.
Гледайки снимките на родната звезда, мнозина от нас ще поискат да я копират – било то чрез косата или бижутата ѝ. Ето за какво говорим: Прическа
Както вече написахме, някои популярни стилове при косите от 90-те, отново са на мода. Освен черните диадеми и щипки, с които прибирахме косата си, ще виждаме и така харесваните от нас като тийнейджъри рогчета. Такива наложиха част от момичетата от Spice girls.
Ето че и Дара е решила да промени визията си, навивайки цялата си коса на рогчета. Ако искате и вие да пробвате, е добре да знаете, че за по-добър резултат трябва първо да вържете всеки кичур с тънък ластик, след което да омотаете косата около него. За да не се развива косата, Ползвайте черни фиби.
Ситните руси кичури изпъкват чудесно в рогчетата на Дара, които отиват и на очилата ѝ.
Аксесоари
Облечена с бяла блуза с цип, младата певица носи двойно перлено колие – с един по-голям и друг по-малък ред. Обеците също са ѝ с лъскавите бели топчета (под формата на висулка), които явно и този сезон ще се носят.
А какво да кажем за слънчевите ѝ очила. Рамката е прозрачна, тип „прилеп“, с кафяви стъкла с огледален ефект – друга тенденция, която много известни личности в световен мащаб спазват.
Маникюр
Ноктите с принт, наподобяващ корубата на костенурка, бяха актуални миналата година, но ето, че този тренд се харесва на Дара, която винаги е правила по-нестандартен избор за своята визия.
На селфито на певицата се виждат ноктите ѝ, които са оформени в тип „балерина“. Част от тях са с френска лента с въпросните петна в кафяво и черно. Не знаем дали този животински принт ще е но не бива да крием, че на нея много ѝ отива.Покажи всички
В момента няма актуални промоции! Опитайте отново утре!

Copyright © 2015 PromoMall. Pulsix Design Всички права запазени.
Защита на данни