Дъщерята на Дейвид Хаселхоф с историческа корица за Playboy
Published on 20.04.2021


Хейли Хаселхоф сътвори история като първия модел със закръглено тяло, който застава на корицата на европейски Playboy.
Дъщерята на актьора Дейвид Хаселхоф сподели постижението си в социалните мрежи, пишейки, че е поласкана от факта, че създава прецедент за Playboy Германия. „Изпълнена съм с положителни емоции относно тази корица, която е символ на равенството и е огромна крачка към овластяването на жените“, пише Хейли в Instagram. Допълва, че е искала да покаже на всяко момиче, че трябва да обича тялото си и да не се подчинява на общественото мнение и създадените стереотипи.

Моделката благодари на фотографката Елън фон Унверт, която я е заснела в истинската ѝ светлина и е показала на света, че всяко тяло е красиво. В интервю за списанието 28-годишната дъщеря на Дейвид Хаселхоф признава, че телосложението ѝ е повлияло на психичното ѝ здраве в миналото. Сега обаче тя се харесва такава, каквато е и иска да помогне на всеки като нея да преодолее кризата. „Имам куража да стана от леглото сутрин и да започна да живея своя живот без да се извинявам на никого“, казва Хейли.

Надява се останалите жени да се изправят пред страховете си и да водят пълноценен живот, в който тялото не ги определя като личности. „Ако има нещо, което искам да кажа на по-младото си Аз, е да се обича. Надявам се тази корица да насърчи всички жени да се обичат, да се ценят и да мечтаят“, допълва моделката. Снимките ѝ в социалните мрежи предизвикаха вълна от одобрение.

Заедно с корицата си на Playboy, Хейли отбелязва и още едно важно постижение в живота си. Тя стартира своя инициатива за психичното здраве, която напълно е подкрепена от родителите ѝ. Звездата споделя, че те са най-голямата ѝ опора и благодарение на тях е достигнала дотук.
„Всички имахме различни преживявания в индустрията, но аз започнах като модел със закръглено тяло и все още съм такъв. Смятам, че родителите ми са изключително горди от постиженията ми и от изборите, които съм направила в кариерата си“, казва Хейли. Тя разкрива, че първоначално се е притеснявала да позира гола, защото го прави за първи път. После обаче вижда, че няма от какво да се срамува и вече по-спокойно застава пред камерата.Покажи всички
В момента няма актуални промоции! Опитайте отново утре!

Copyright © 2015 PromoMall. Pulsix Design Всички права запазени.
Защита на данни