Якета пролет 2021 – кой модел е най-актуален?
Published on 16.05.2021


Безспорно е, че дънковото яке е най-предпочитано за пролетта. То е удобно и пасва на толкова много неща в гардероба. Може да се носи както с по-спортни, така и с елегантни дрехи, стига да знаете как. Но след него, един друг модел, вдъхновен от мъжката мода, ще виждаме през този сезон.
Въпросното яке е с прав силует. Ръкавите му не прилепват плътно по ръцете, напротив – по-широки са. Най-често е с копчета, а понякога те вървят и с комбинация от цип, който не се вижда, защото е скрит от платка. Отличава се с обикновени квадратни джобове. Може да го срещнете в деним, но и в други материи.

Якето, което ще е хит за пролет 2021, първоначално е изработено от французите в края на 19-ти век, предназначено изцяло за мъже. По-късно моделът е адаптиран от съвременни дизайнери като Емили Адамс Боуд и Маргарет Хауъл, които предлагат предимно унисекс дрехи в колекциите си.

Най-просто казано, моделът е смесица между блейзър, бокси яке и сако. То може да се комбинира добре с едноцветни дрехи, но ще стои много по-добре на по-шарени, например на някоя рокля с флорални мотиви или тениска с животински принт.

Якето е идеално за разходките в парка, но и за ежедневието, когато стилът ни не е толкова задължаващ.Покажи всички
В момента няма актуални промоции! Опитайте отново утре!

Copyright © 2015 PromoMall. Pulsix Design Всички права запазени.
Защита на данни