Дуа Липа - новата модна икона на музиката
Published on 25.09.2021


Изпълнителката Дуа Липа посети Лас Вегас през уикенда, за да участва на музикалния фестивал на iHeartRadio и тоалетите й направиха огромно впечатление на публиката и модните критици.
Тя изглеждаше невероятно на сцената, където се появи с лилаво боди, цялото украсено с бели камъни. То беше комбинирано с черен чорапогащник, който прекрасно описваше стегнатите крака на Липа. Благодарение на тънките презрамки на бодито, цялото внимание беше насочено към добре оформените й ръце, които ни вдъхновиха да се заемем по-сериозно със силовите тренировки.                               

Но Дуа Липа реши да не спира дотук. Не само, че изглеждаше невероятно на сцената, но тя показа и още един тоалет преди изпълнението си. Спокойно можем да кажем, че това е новата модна икона на музиката, след като видяхме дантеления й костюм, комбиниран със синьо тънко наметало, което беше увито около кръста й. Снимки от пътуването до Лас Вегас бяха споделени в социалните мрежи и бързо спечелиха над милион харесвания. 

За да поддържа стегната фигура, Дуа става рано, за да направи задължителната си тренировка в 8:30. "Независимо дали е по Zoom с приятелката ми Ела или на живо с другата ми приятелка Бъни, физическата активност е първото нещо, което правя всеки ден", казва Липа пред Refinery29. Ако няма достатъчно време, тя прави бърза HIIT тренировка, която трае само 15 минути, но активира всички мускулни групи. След това е време за душ, закуска и работа.                               

Що се отнася до диетата й, изпълнителката обича да започва деня си с чаша чай и домашно приготвени ястия. "Обичам да готвя. И в същото време обичам да си поръчвам от страхотните ресторанти около вкъщи. С цялата работа, която върша, е хубаво да се прибера у дома, да си почина и да се свържа с храната, която зарежда тялото и живота ми", допълва Дуа. 
Макар да не сме големи привърженици на ранното ставане, явно ще ни се наложи да променим графика си, тъй като искаме да постигнем тяло като това на Дуа Липа. Така че утре започваме деня си с тренировка и чаша чай, след което е време за стабилна закуска.                               
Автор - снимка Автор на статията:
Дарена Найденова Сподели Още от Мода Последни Най-четени Дуа Липа - новата модна икона на музиката Дуа Липа - новата модна икона на музиката ЗвездиВ момента няма актуални промоции! Опитайте отново утре!

Copyright © 2015 PromoMall. Pulsix Design Всички права запазени.
Защита на данни