Серина Уилямс работи с дъщеря си по своята модна линия
Published on 22.09.2022


Серина Уилямс вече има доста по-свободно време. След US Open тя показа, че най-сетне е успяла да се наспи. И ето, че вече работи по новите си проекти. Един от тях е развиването на нейната модна линия, в което с идеи се включва и дъщеря й. 
Наскоро тенисистката призна, че 4-годишното момиченце има вкус и често се съветва с него за новите модели на „S by Serena“. 
„Понякога казвам:„Олимпия, кой цвят харесваш повече?“ или „Коя рокля ти харесва повече?“, а тя ще каже: „Тази“, обяснява Серина Уилямс, цитирана от Page Six. 
Все пак звездата пояснява, че понякога момиченцето иска да играе и посочва произволно нанякъде, но оценява неговата подкрепа.                               
След края на кариерата - модната линия е на преден план за Серина
Макар тенисистката да пусна своята марка дрехи още преди няколко години, досега бе на първо място за нея. Но ето, че вече се оттегли и може да отдели повече време както на семейството си, така и на своя бизнес.                               

Днес споделя, че е много развълнувана да подобри продажбите и пусне нови модели. „Бях в модата от толкова дълго време и ходих на училище за това. По-голямата част от живота ми беше толкова посветен на тениса, че никога не съм успявала да се съсредоточа напълно върху неща, към които изпитвам такава страст“, коментира тя и добавя, че е вложила много страс за новите колекции.                               

Наскоро видяхме звездата с уникална рокля в сребристо - като През септември тя се появи и на корицата на списание Vogue. Освен с мода, тенисистката иска да се занимава и с финанси, след като основа фирма за рисков капитал. Междувременно, тя използва вниманието към нея след последния й турнир, за да пусне своята детска книжка, коят ще бъде на пазара до дни. Покажи всички

Copyright PromoMall © Pulsix Design
Поверителност