Всичко е наред: Кара Делевин се появи на Седмицата на модата в Париж
Published on 30.09.2022


Кара Делевин показа на всички, че е добре и може да продължи с професионалните си задължения.
След като пропусна Седмицата на модата в Ню Йорк по-рано през месеца, където бе показана колекцията ѝ с покойния дизайнер Карл Лагерфелд, 30-годишният модел долетя в Париж за събитието „Кара обича Карл“. За празненството Делевин облече голямо черно сако, което пристегна в кръста с черен колан, върху който бе изписано името на Карл Лагерфелд. Тя завърши визията с високи черни ботуши, смело червило и черна очна линия.
Кара Делевин
Снимка: Getty Images
Преди да се появи пред камерите, Делевин показа и друг тоалет от колекцията си, публикувайки снимки в социалните мрежи. Този път визията включваше черен блейзър с панталони в същия цвят и класически токчета с остър връх. Под блейзъра моделът не носеше блуза, но пък около врата ѝ отново беше увит колан.
Новината за колекцията се появи през миналия месец, когато Кара каза пред Vogue, че не иска дрехите ѝ да бъдат категоризирани по пол. „Никога не съм разбирала как можем да делим обличането по пол. Беше важно за мен колекцията да не е просто унисекс, а да е неподвластна на половете“, допълва тя.

Обяснява, че колекцията е в процес на създаване от няколко години. „Наистина вярвам, че Карл ще бъде много горд от това, което сме постигнали и как сме го направили. Важното е, че не определяме кой трябва да носи дрехите, позволявайки на хората да диктуват следващия ход на модата“, казва още Кара.
По време на интервю за Grazia през 2019 година, моделът говори и за специалната си връзка с покойния дизайнер, спомняйки си за първата им среща по време на дефиле на Chanel. „В първия момент бях впечатлена от добротата и благородството му. Карл ме научи на важността да приемаш вътрешната си лудост. Той беше уникален и не се интересуваше от мнението на другите. Опитвам се да живея като него всеки ден“.

Говорейки за целта на новата ѝ колекция, Делевин казва, че посланието е относно приемствеността. „Няма значение как се определяш. Това са дрехи за всички. Направени са за всички“, категорична е тя. Разговорите за създаването на обща колекция са започнали малко след смъртта на Лагерфелд, когато Кара е била помолена от екипа му да направи специална тениска в негова чест.

Относно това как поддържа наследството на дизайнера живо, моделът казва, че неговият поглед към модата и дизайна е навсякъде в колекцията ѝ.
„За мен стилът на Карл е безвременен, класически, шик, но в същото време лесен и винаги различен. Именно това се опитах да включа в колекцията си. Карл е моето най-голямо наследство. Всичко, което е направил, ще се помни и ще се използва за вдъхновение от следващите поколения“, категорична е Делевин.
Състоянието ѝ уплаши фенове и роднини
В началото на септември семейството, приятелите и феновете на Кара сериозно се притесниха за здравословното ѝ състояние. Причината – снимки в интернет, на които тя изглежда нервна, неадекватна и сякаш под влиянието на забранени субстанции.
В социалните мрежи се появиха снимки и видеа, на които Делевин е боса, разрошена и с бледа кожа. Тя говори по телефона, като се движи некоординирано, като по едно време дори изпуска телефона на земята. Малко по-късно се качва на борда на частния си самолет, а с нея са и част от екипа ѝ. Преди това беше забелязана да пуши лула, чието съдържание не бе известно.

Според източници, Делевин прекарвала все повече време в купони и безсънни нощи, като имало моменти, в които дори не ядяла и не се къпела. Появиха се снимки на приятелката ѝ Марго Роби, обляна в сълзи, излизаща от къщата на Кара. Засега не е ясно точно какво е разстроило актрисата, но източници съобщават, че тя сериозно се притеснила за модела.

След това беше съобщено, че роднините на Делевин обмислят да я вкарат в клиника за лечение на зависимостите ѝ. „Всички са много загрижени за нея. Ситуацията се влошава от няколко седмици и семейството ѝ е притеснено“, казва близък приятел на фамилията. Според него, роднините на Кара се подготвяли за някакъв вид интервенция, с която целят да ѝ помогнат и да я вкарат в правия път.

След последната ѝ поява на червения килим, изглежда, че интервенцията се е състояла и Кара вече е доста по-добре. Не се знае дали епизодът на неадекватно поведение е бил с цел привличане на вниманието, част от снимки на филм или просто лош момент, в който папараците са били наблизо. Хубавата новина е, че Делевин изглежда значително по-добре и това радва не само приятелите и роднините ѝ, но и феновете по целия свят.Покажи всички

Copyright PromoMall © Pulsix Design
Поверителност