Enjoy на новите шопинг находки в китайския мол!
Published on 30.09.2022


Каквото и да търсите, от каквото и да имате нужда ще го намерите тук

В китайския мол в ж.к. Изгрев можеш да попаднеш на безброй шопинг изненади. Тук на втория етаж в РУМ „Велека“ изобилства от модни предложения за дами, господа, младежи и деца. Този уикенд, само на 1 и 2 септември, над 15 хиляди продукта ще са с отстъпка от - 10%.

Магазинът продължава да обогатява своя търговски инвентар. По щандовете непрекъснато се повяват нови  и нови находки – ароматни свещи, папуци зайчета, гети в разнообразни цветове и модели, пухкави одеялца, аксесоари за каса и много други.
Оригинални подаръци за рождени дни привличат вниманието на клиентите
Пособията за ученици също се увеличават и освен голямо разнообразие от раници, вече можете да избирате и от безброй предложения  химикалки, тетрадки, блокчета, цветни моливи, флумастери, пастели, боички и т.н.

На първите редове точно срещу входната врата на магазина се намират техно джаджите, които смайват с дизайн, цветове и многообразие. Слушалки, стъклени протектори, зарядни за кола и други полезни смарт неща ще ви впечатлят и с цена.

Разнообразието в сектор „Домашни потреби“ също расте. Тук може да откриете отцедници-за чинии, съдове за готвене и съхранение на храна, комплекти чаши за кафе, еднократни тавички за фурна с различна големина и форма и десетки други предложения.

Каквото и да търсите, от каквото и да имате нужда ще го намерите тук в китайския мол. Разнообразието от продукти е огромно и просто няма как да бъде описано, затова елате и разгледайте хилядите предложения, които този уикенд ще са на още по-атрактивни цени.Покажи всички

Copyright PromoMall © Pulsix Design
Поверителност